Regulamentul loteriei publicitare

„Happy la job”

Articolul 1: Organizator
Mavens Recruitment SRL (denumită în continuare „Organizator”), cu sediul în București, Bld. Marasesti nr.2B, Bl.B, Sc.1, Et.3, Ap.11, Sector 4, înregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP cu notificarea nr. 0018589, CUI 31509900, J40/4967/2013, organizează în România o loterie publicitără denumită „Happy la job” cu scopul de a promova pagina de internet www.aijob.ro si serviciile aferente în rândul persoanelor care ar putea fi interesate de serviciile prestate prin intermediul paginii de internet. Detaliile despre serviciile Organizatorului se regasesc pe www.aijob.ro .

Articolul 2: Participare
La această loterie publicitară poate participa gratuit in conditiile Regulamentului orice persoană fizică, majoră, cu domiciliul sau reşedinţa în România, care are la dispoziţie o conexiune de internet şi o adresă de posta electronică validă (denumită în continuare „Participant”) care îşi face cont şi îşi înregistrează CV-ul pe pagina de internet www.aijob.ro in perioada 2 iunie 2014– 23 iulie 2014 (Perioada loteriei).
Participarea la acesta loterie prin înscrierea pe pagina de internet implică acceptarea deplină şi integrală a prezentului Regulament de către Participant. Inscrierea trebuie să fie validată si poate fi verificata de către Organizator.
Regulamentul si orce modificare a acestuia va fi in permanenta disponibil pe www.aijob.ro .
Câștigătorii vor fi informați prin email sau telefonic
Numele şi prenumele câstigatorilor loteriei vor fi aduse la cunostinta publicului prin publicare pe pagina de internet www.aijob.ro.

Articolul 3: Mecanismul loteriei
Fiecare Participant se poate înscrie in la loterie apasand pe butonul de inscriere. Datele personale: nume, prenume, email, telefon vor fi preluate automat din contul de Facebook dupa ce Participantul isi va da acordul prin mecanismul web pus la dispozitie de Facebook. In continuare Participantul trebuie sa raspunda la intrebarea afisata „Cine este cel mai happy la job din videoclip ?” bifand una dintre variantele afisate si validand raspunsul. Inscrierea este finalizata numai dupa raspunsul la aceasta intrebare si dupa ce participantul isi va anexa un CV complet si actualizat in contul sau de pe siteul www.aijob.ro. In cazul in care nu se raspunde sau CV-ul nu este anexat contului inscrierea nu va fi valida , iar Participantul nu va participa la extrageri.
Participarea la loterie se limitează la o singură înscriere pentru fiecare persoană (acelaşi nume, acelaşi prenume, aceeaşi adresă de e-mail).
Mai mult, sunt strict interzise captarea de adrese de e-mail, înscrierea unor prieteni fictivi etc.
Daca sunt identificati participanti care au incercat fraudarea participarii la Loterie, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.
Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele erori in desfasurarea Loteriei determinate de factori independenti de vointa sa.
Articolul 4: Tragerea la sorţi. Atribuirea premiilor
În data de 24 iulie 2014 vor avea loc noua trageri la sorti, printr-o procedura de selectare aleatorie din baza de date formata prin inscrierea la loterie utilizand site-ul www.random.org.
In prima tragere la sorti vor participa toate persoanele care s-au inregistrat pe site-ul www.aijob.ro in perioada 2 iunie 2014– 23 iulie 2014, iar inregistrarea a fost valida si care au trimis un raspuns valabil la intrebarea afisata. Premiul 1, acordat in cadrul primei trageri la sorti, consta intr-un sejur in Grecia, in perioada 02 septembrie 2014 – 09 septembrie 2014, la hotel Oasis ***, pentru 2 persoane, in valoare de 766 EURO (oferit de agentia de turism Q Travel Confort SRL, CUI 17005371, J40/19999/2004 continutul acestui premiu fiind prezentat in anexa la prezentul regulament). Oraganizatorul nu isi asuma niciun fel de responsabilitate referitoare la premiul oferit, relatia contractuala desfasurandu-se intre castigator si agentia de turism, fara implicarea Organizatorului.
In celelalte opt trageri la sorti vor participa toate persoanele care s-au inregistrat pe site-ul www.aijob.ro in perioada 2 iunie 2014– 23 iulie 2014 si au trimis un raspuns valabil la intrebarea afisata si si-au anexat un CV actualizat si complet in contul lor de pe siteul www.aijob.ro, dupa cum urmeaza :
Premiul 2, constand intr-un Espressor Heinner Retro Effect HEM-200, 800W, 250 ml, 5 bar, Rosu, in valoare de 127,49 Lei se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Barman” la intrebarea loteriei.
Premiul 3, constand intr-un Set 35 accesorii Black&Decker - capete de surubelnita, chei, lanterna, baterii, vesta de siguranta A7141, in valoare de 99,99 Lei se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Mecanic auto” la intrebarea loteriei.
Premiul 4, constand intr-un Uscator Philips HP4935/22, 2000 W, 2 trepte, functie ionica, Gri metalic inchis, in valoare de 99,99 Lei se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Hair stylist” la intrebarea loteriei.
Premiul 5, constand intr-o pereche de Casti Sony MDR-ZX300B, Negru, in valoare de 74,19 Lei se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Operator Call Center” la intrebarea loteriei.
Premiul 6, constand intr-o Tigaie ceramica Tefal Ceram Control, 26 cm , in valoare de 95,99 Lei se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Bucatar” la intrebarea loteriei.
Premiul 7, constand intr-o jucarie Chatimals - Prieten Vorbaret Tom, in valoare de 139,00 Lei se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Vanzatoare jucarii” la intrebarea loteriei.
Premiul 8, constand intr-un tensiometru Scala - Tensiometru Digital pentru Incheietura, in valoare de 109,9 Lei se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Asistenta medicala” la intrebarea loteriei.
Premiul 9, constand intr-un pix Parker Urban Mat Navy, in valoare de 102,99 Lei se va acorda prin tragere la sorti la care vor participa toate persoanele care au raspuns „Trainer” la intrebarea loteriei.

Exista posibilitatea ca premiul 1 si un alt premiu sa fie castigate de accelasi Participant.
Nu se va acorda nicio compensare in bani in locul premiilor mentionate mai sus.
Fiecare câştigător acceptă în mod expres ca identitatea sa și imaginea sa să fie făcute publice de către Organizator în scopuri informative în legătură cu loteria, această utilizare neputând conduce la nicio altă compensație în afara premiului câştigat.
Câştigătorii vor fi contactaţi telefonic şi prin e-mail şi trebuie să confirme si sa furnizeze datele personale : cod numeric personal, numar si serie a actului de identitate (buletin sau carte de identitate), adresa de domiciliu, etc. Premiile vor fi inmanate câştigătorilor personal la sediul Organizatorului sau la alta locatie stabilita de Organizator sau vor fi trimise prin curier la adresele de domiciliu ale castigatorilor.
In momentul inmanarii premiilor, castigatorii vor verifica premiul, vor semna chitantele si alte documente emise de Organizator si vor pune la dispozitia Organizatorului o copie a actului de identitate (buletin sau carte de identitate). Ridicarea premiilor se va face cel tarziu pe data de 31 august 2014. Neprezentarea pana la aceasta data limita in vederea ridicarii premiului duce la pierderea acestuia.
Constatarea oricaror neconcordante intre datele comunicate la inscrierea pe site-ul www.aijob.ro si realitate, intre datele din actul de identitate al potentialului castigator sau intre codul numeric personal comunicat telefonic sau prin email Organizatorului de catre participantii care au castigat la tragerea la sorti si datele sau codul numeric personal inscrise in actul de identitate conduce automat la pierderea dreptului de a i se mai atribui premiul, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv.

Articolul 5: Valoarea premiilor
In cadrul Loteriei sunt puse în joc noua premii, in valoarea totala de 4.214,88 lei.
Premiul 1 este in valoare de 766 euro (aproximativ 3.365,34 lei la cursul de schimb la BNR valabil pentru data de 30 mai 2014) si consta intr-un sejur in Grecia, pentru 2 persoane (oferit de agentia de turism Q Travel Confort SRL, CUI 17005371, J40/19999/2004 continutul acestui premiu fiind prezentat in anexa la prezentul regulament). Oraganizatorul nu isi asuma niciun fel de responsabilitate referitoare la premiul oferit, relatia contractuala desfasurandu-se intre castigator si agentia de turism, fara implicarea Organizatorului. Orice reclamatie referitoare la premiul 1 se va formula si solutiona direct intre castigator si agentia de turism Q Travel Confort SRL.
Premiul 2 este in valoare de 127,49 lei si consta intr-un Espressor Heinner Retro Effect HEM-200, 800W, 250 ml, 5 bar, Rosu.
Premiul 3 este in valoare de 99,99 lei si consta intr-un Set 35 accesorii Black&Decker - capete de surubelnita, chei, lanterna, baterii, vesta de siguranta A7141.
Premiul 4 este in valoare de 99,99 lei si consta intr-un Uscator Philips HP4935/22, 2000 W, 2 trepte, functie ionica, Gri metalic inchis.
Premiul 5 este in valoare de 74.19 lei si consta intr-o pereche de Casti Sony MDR-ZX300B, Negru.
Premiul 6 este in valoare de 95,99 lei si consta intr-o Tigaie ceramica Tefal Ceram Control, 26 cm.
Premiul 7 este in valoare de 139,00 lei si consta intr-o jucarie Chatimals - Prieten Vorbaret.
Premiul 8 este in valoare de 109,9 lei si consta intr-un tensiometru Scala - Tensiometru Digital pentru Incheietura.
Premiul 9 este in valoare de 102,99 lei si consta intr-un pix Parker Urban Mat Navy.

Valorile premiilor reprezinta valori cu TVA (in cota si in cazul in care aceasta este aplicabila conform legislatiei in vigoare la data emiterii prezentului regulament).
Câştigătorii îşi pierd dreptul de a primi premiul în cazul în care oferă informaţii false, incomplete, incorecte, inclusiv CV-uri false, incomplete sau incorecte sau nu pot fi contactati la datele de contact indicate.
Acordarea premiului poate fi un eveniment public. Prin participarea la aceasta loterie toti participantii sunt considerati ca accepta prezentul regulament si fiecare dintre ei accepta ca in cazul in care castiga, numele, adresa, fotografia si materialele filmate cu castigatorul sa poata fi facute publice si utilizate de catre Organizator in materiale audio, foto si video, in mod gratuit.

Articolul 6: Impozite si taxe
Organizatorul nu este răspunzător pentru plata taxelor, impozitelor sau a altor obligaţii fiscale care ar putea fi asociate unui premiu, cu excepţia impozitului cu reţinere la sursă aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promoţionale, impozit pe care Organizatorul este obligată să îl calculeze, să îl reţină şi să îl vireze la bugetul de stat în conformitate cu dispoziţiile Codului Fiscal.

Articolul 7: Protecţia datelor personale şi drepturile persoanei vizate
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Organizatorul are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
Scopul colectării datelor este: selectia si plasarea fortei de munca, reclama, marketingul si publicitarea, precum si servicii de comunicatii electronice.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare participarii la loteria publicitara, precum şi oferirii serviciilor puse la dispozitie gratuit de Organizator. Refuzul dvs. determină imposibilitatea oferirii serviciilor solicitate.
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoana vizata, partenerii nostrii contractuali, furnizorilor de servicii si de bunuri, mass-media, angajatorului/potentialului angajator al persoanei vizate, agentilor de selectie si plasare a fortei de munca, organizatiilor de cercetare a pietei.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Organizatorului noastre sau la e-mailul de contact prezentat in sectiunea «Contact» a site-ului. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Articolul 8: Modificarea loteriei
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica, de a reporta, de a amâna, de a prelungi, de a suspenda sau de a anulaloteria fără o notificare prealabilă, din orice motiv, prin publicarea pe site-ul www.aijob.ro, fără a fi răspunzătoare în acest sens. Participanţii nu vor putea cere despăgubiri. De asemenea, acestloterie poate fi încetacheiat înainte de termen în cazul producerii unui eveniment ce constituie forţă majoră, în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa, de a continua prezenta loterie.

Articolul 9: Reclamaţii
Reclamaţiile legate de derularea loteriei se vor putea transmite pe adresa sediului Organizatorului în termen de maxim 7 zile de la data constatării faptelor reclamate/contestate sau pe e-mail la office@mavens.ro.
Răspunsul Organizatorului va fi trimis printr-un mesaj trimis la adresa de e-mail furnizată cu ocazia reclamaţiei.
Redactat şi autentificat într-un exemplar original şi 3 (trei) duplicate, din care originalul si un duplicat pentru notarul public şi 2 (două) duplicate se eliberează părţii.Anexa la Regulamentul loteriei publicitare „Happy la job”

Prezentarea premiului 1 :
Sejur in Grecia, insula Corfu, in perioada 02 septembrie 2014 – 09 septembrie 2014, in urmatoarele conditii :
Hotel Oasis*** este situat in statiunea Perama, pe coasta de est a insulei Corfu. Daca doriti sa evadati din cotidian, daca visati sa va bucurati nu doar de o priveliste frumoasa ci de chiar faimoasa insula "Pontikonissi" (Insula Soricelului) de la balcon ... atunci alegeti hotelul Oasis. Pentru cei care vor sa ajunga in orasul Corfu sau in nordul sau sudul insulei, in fata hotelului este o statie de autobuz.
Localizare:
Hotelul Oasis*** este situat in centrul insulei Corfu, pe coasta de est, distante: Corfu town 7,5 Km, Palatul Achillion 2 Km, Airport 6 Km, Benitses 4 Km, Kanoni 1 Km, Port 8 Km.
Facilitati hotel:
Recepție 24/24, rent-a-car, rent-a-bike, schimb valutar, seif, colț de internet cu acces la internet în bandă largă, internet gratuit WIFI in spatiile publice, parcare privată gratuită, baby sitter (la cerere, contra cost), animatie seara, plaja proprie, amenajata cu dusuri, umbrele si sezlonguri, piscina adulti, loc de joaca pentru copii. Unele servicii și facilități sunt supuse unei taxe.
Facilitati camere:
incălzire centrală, A/C (contra cost, local, 5eur/camera/zi), frigider, TV, uscator de par, priza pentru aparat de barbierit, telefon, internet WIFI, balcon, camerele din cladirea principala au geamuri termopan.
Web page:
www.corfuoasis.com
Servicii incluse:
7 nopti cazare cu demi-pensiune
Transport cursa charter TAROM OTP-CFU-OTP (ZBOR DIRECT)
Transfer de grup aeroport-hotel-aeroport
Taxe de aeroport
Asistenta turistica
Bonus Asigurarea medicala si storno indiferent de varsta!

Servicii neincluse: Excursii optionale si intrarile la obiective;
Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);
Supliment Business Class: 95 €/pers. - OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion).
Detalii zbor
Zbor Nr. Zbor Data Decolare Ora Aterizare Ora Durata Zbor
Dus RO5511 02-09-2014 Bucuresti Otopeni 17:40 Kerkyra Kapodistrs 19:10 01:30
Intors RO5512 09-09-2014 Kerkyra Kapodistrs 20:00 Bucuresti Otopeni 21:30 01:30

Detalii pachet (elemente incluse sau optionale) :
Asigurare medicala + STORNO
Supliment Business Class +€190.00
“Cocktail Travel Protection +” +€16.00

NOTA: preturile si suplimentele afisate sunt calculate per total rezervare!
NOTA: elementele suplimentare/optionale care au valoarea afisata nu sunt incluse in pretul rezervarii!

Failed to connect to MySQL: No such file or directory